Skip to main content

Sur Hurdacı

Sur hurdacı işletmesi olan firmamız aracılığıyla bizi arayan herkese hizmette bulunan hurdacılık firmamız her zaman müşteriye kazandırma odaklı hizmet verir. Diyarbakır Sur hurdacı olarak hizmet vermeye başlayan şirketimiz sayesinde sizlerde hurda alım satımında zarar etmeyeceksiniz. Sur hurdacı firmamız, Diyarbakır Sur hurda alanlar arasında en iyi fiyat teklifi vermektedir. Sur bölgesinin tamamında hurdacı firmalar arasında işletmemizi seçerseniz daha fazla para kazanabilirsiniz. Sur hurdacıları arasında hurda alımı yapan iş yerimiz ile birlikte her noktadan hurda alımı gerçekleştirmekteyiz. Sur yerinden hurda alımı hizmetimizden yararlanabileceğiniz ilçeler içinde bulunmaktadır. Her türlü hurda eşya fiyatı öğrenmek nedeniyle güvenilir Sur hurda alan yer ile görüşmek istiyorsanız telefon numaramız ile iş yerimizi arayın.

Sur Hurda Alımı

Diyarbakır bölgesinde hurda alımı konusunda en yakın konumdayız. Her türlü hurdanızın değerini nakit ödemesini yaparak yerinden almaktayız. Sektördeki lider hurdacılar olan firmamızla hizmetinizdeyiz. Diyarbakır ilinin her bölgesinden ayrıca Sur ilçesinden hurdalarınıza talibiz. Genelde hurda kablo benzeri çeşitler alıyor olsak da atıl hurda alüminyum, hurda bakır, hurda demir, kağıt hurdası, kablo hurdası, nikel hurdası, hurda dkp, hurda ekstra demir, kırk ambar hurda, hurda tufal, zamak hurda, bronz, hurda demir talaşı, tek damar kablo hurdası, inşaat demiri, alüminyum petek hurdası, hurda bakırlı petek, antikron, TTR Kırma hurdası, soyma bakır, kızıl talaş, hurda gazete, fotokopi kağıdı, çinko hurda, fare yemez, hurda alüminyum levha, tabela hurdası, bakır lama, su borusu hurdası ve musluk, plastik hurda, polistren, hurda polipropilen, pirinç hurda sarı, hurda jelatin, hurda akü gibi her nevi hurda malzeme değerini nakit ödüyoruz. Diyarbakır hurdacı firması arıyor iseniz firmamızı şuan arayarak iletişime geçebilirsiniz.

Sur Hurda ve Moloz Nakliyesi

Diyarbakır Sur hurdacılık şirketi olarak her çeşit işinizde telefonun ucundayız. Hurda alım satımı işleriniz için personelimize zorlanmadan ulaşabilirsiniz. Bilgi sahibi olmak istediğiniz sorunuzu yönlendirebilirsiniz. Diyarbakır Sur hurda fiyatı hakkında bigi sahibi olmak için firmamıza ulaşabilirsiniz. Kazançlı hurda satışı amacıyla şu anda telefonlarımızı aramanız gereklidir. Siz değerli müşterilerimize her çeşit hizmeti sunmak tek amacımızdır. Whatsapp numaramızın diğer tarafında iletişim kurmanızı bekliyoruz.

Sur Hurdacı Firma Telefon Numarası

Diyarbakır Sur hurdacısı deposu olarak her çeşit işinizde emrinizdeyiz. Hurda malzeme alımı işiniz hakkında bilgi edinmek için operatörlerimize kolaylıkla telefon edebilirsiniz. Detay istediğiniz konuları aktarabilirsiniz. Sur hurda fiyatı listesini talep etmek amacıyla personelimize çekinmeden ulaşabilirsiniz. Kazançlı hurda satışı için hemen telefonumuzu arayabilirsiniz. Değerli müşterilerimize hizmette bulunmak tek vazifemizdir. Hattın diğer tarafında iletişime geçmenizi bekleyen personellerimiz var.


İlk yorumu sen yap!

Telefon Et!
Whatsapp